Gardena Comfort snoeischaar review + ervaringen

Gardena comfort snoeischaar

Er zijn veel verschillende soorten en maten snoeischaren op de markt. Soms zelfs zoveel dat het lastig is om een goede keus te maken welke nou het beste bij jouw gebruik past.

Na wat onderzoek over snoeischaren heb jij de Gardena Comfort gekozen om beter te bekijken. Daarvoor ben je hier op het juiste adres!

In dit artikel lees je mijn volledige review over de Gardena comfort snoeischaar, en hoop jou aankoop keuze hiermee wat makkelijker te maken.

Onder andere kijken we naar de algemene aandachtspunten bij het aanschaffen van een snoeischaar, de specificaties, verschillende afmetingen en beoordelingen van gebruikers.

Opties van de Gardena Comfort snoeischaar:

  • Maximale knipdiameter: 24 mm
  • Kniptechniek: Bypass
  • Gewicht: 266 gram
  • Met sapgeul: Ja
  • Twee greepposities: Ja
  • Handgrip: Ergonomisch
  • Geschikt voor type hout: Vers hout

Specificaties van de Gardena Comfort

Wat betekenen alle bovengenoemde opties nu precies? Dat ik heb voor je uitgezocht zodat je te weten komt of de Gardena Comfort bij jou past.

Maximale knipdiameter

Bij de Gardena Comfort is er keuze uit een knipdiameter van 23, 24 of 25 mm. De knipdiameter geeft aan tot welke tak dikte de snoeischaar kan knippen.

Hoe groter de knipdiameter hoe duurder de snoeischaar in aanschaf zal zijn.

Kniptechniek

De Gardena comfort 23 mm werkt met een aambeeld kniptechniek. De 24 en 25 mm scharen werken met een bypass kniktechniek. Alle 3 de snoeischaren zijn voorzien van een sapgeul. Als er sap uit de tak komt tijdens het knippen zal dit weglopen via de sapgeul, en ervoor zorgen dat het handvat schoon blijft.

Handgreep

De ergonomische handgrepen zijn voorzien van een antikleef coating met softgrip. Ook is de schaar voorzien van twee greepposities zodat de schaar bij iedereen goed in de hand ligt.

De schaar is veilig op de bergen doordat er een vergrendeling bovenop de schaar zit, die de handgrepen dichter bij elkaar brengt en de messen sluit.

Gewicht

Het gewicht verschilt per schaar, er is keuze uit: 262, 266 of 329 gram. Dit is afhankelijk van welke doorsnede schaar je kiest.

Garantie

Gardena geeft 25 jaar garantie op de Gardena Comfort. Hier is wel aan te merken dat het echt om een goede kwaliteit snoeischaar gaat.

Reviews

De Gardena Comfort krijgt 4,7/5 sterren beoordeeld door klanten op Bol.com.

Conclusie

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen in je aankoopkeuze over de Gardena Comfort snoeischaar! Wil je meerdere snoeischaren vergelijken? Bekijk dan mijn artikel over de top 5 beste snoeischaren.

Controleer de prijzen van de Gardena Comfort snoeischaar hier:

Plaats een reactie