Freds bouwtekeningen review – Onze mening

Ben jij een echte doe-het-zelver? Lees dan snel verder! In deze review deel ik mijn eerlijke mening over Freds bouwtekeningen.

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je opzoek bent naar goede bouwtekeningen of om meer te weten te komen over Freds bouwtekeningen. Dan zit je hier helemaal goed! Ik heb voor je uitgezocht of de bouwtekeningen van Fred de moeite waard zijn om aan te schaffen.

Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan snel verder!

Bekijk deze video van Fred Schouten zelf om een indruk te krijgen van het Freds bouwtekeningen leden gedeelte.

Wie is Fred Schouten

Fred Schouten gegevens
Bedrijfsgegevens Freds bouwtekeningen

Zelf was ik erg benieuwd wie er achter Freds bouwtekeningen zat voordat ik de bouwtekeningen wou aanschaffen. Fred Schouten staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder de naam T.A.P.O. gevestigd op Lijndenstraat 24h in Amsterdam. Dit is te vinden op Drimble.

Fred Schouten lijkt een fictief personage te zijn en niet echt te bestaan. Gelukkig doet dat geen afbreuk aan het product. Er is voor de rest ook niks negatiefs te vinden over Fred Schouten.

Fred geeft aan dat de bouwtekeningen die beschikbaar waren van slechte kwaliteit bleken te zijn. Daarom heeft hij zich toegelegd op het maken van deze bouwtekeningen. Fred heeft de afgelopen jaren meer dan 10.000 bouwtekeningen gemaakt waarin alle stappen doorlopen worden om tot een mooi eindresultaat te komen.

De social media pagina’s van Freds bouwtekeningen worden dagelijks gebruikt. Hierop worden tips, video’s en resultaten van kopers gedeeld. Heb je vragen? Dan kun je die makkelijk stellen via support@fredsbouwtekeningen.nl. Doorgaans ontvang je hierop snel een reactie.

Wat is Freds bouwtekeningen

Voordat ik je meer informatie geef, wil ik je uitleggen wat Freds bouwtekeningen precies inhoud.

Freds bouwtekeningen is een pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen. Of het er ook echt 10.000 zijn dat weet ik niet, ik heb ze niet allemaal geteld ;).

Ik weet wel dat het pakket duizenden bouwtekeningen bevat en er nog steeds nieuwe bouwtekeningen bij komen, hier hoef je niks extra’s voor te betalen!

De reden dat Fred Schouten begonnen is met het maken van bouwtekeningen, is dat hij vond dat er weinig goede bouwtekeningen te vinden waren. Vaak miste de cruciale informatie zoals juiste afmetingen of waren de teksten en afbeeldingen slecht leesbaar.

Fred garandeert jou mooie klusresultaten met de hulp van deze bouwtekeningen. Of je nu een echte klusser bent of nog niet zoveel klus ervaring hebt, iedereen kan mooie resultaten behalen met behulp van zijn bouwtekeningen.

Bijna elke bouwtekening is in de Nederlandse taal beschikbaar. Een enkele is in het Engels, deze zijn makkelijk te lezen met eventueel wat hulp van Google vertaler. Daarnaast zit bij elke bouwtekening een lijst met alle benodigde materialen en een zaaglijst met maten waarop gezaagd moet worden.

Bij veel bouwtekeningen zijn er meerdere mogelijkheden te kiezen, zoals welke afmeting je wilt of van welk hout je gebruik wilt maken. Vaak is er de keus uit Douglas, Eiken, Grenen of Hardhout.

Extra bonussen

Met de aanschaf van Freds bouwtekeningen krijg je een aantal bonussen cadeau. Hieronder bespreek ik ze kort.

Bonus #1 DWG & CAD software twv. €97,-

Software CAD
DWG & CAD Software

DWG & CAD Software pakket

Met deze software hoef je geen dure CAD software aan te schaffen. Je kunt zelf bouwtekeningen lezen en aanpassen. Ik probeer het zelf uit door de software te downloaden.

Ik krijg de software niet geopend op mijn computer met Windows 10. Hierdoor kan ik de bonus niet gebruiken.

Als ik op internet zoek naar gratis CAD software kom ik erachter dat het bedoeld is om zelf een bouwtekening of onderdelen te tekenen.

Het valt me op dat deze software gratis te downloaden is. Fred geeft aan dat dit programma normaal €97,- kost, terwijl Fred dit als bonus aanbied.

Bonus #2 Steigerhouten tuinmeubelen gids twv. €37,-

Deze gids kan ik wel downloaden en werkt goed en overzichtelijk. Er is een groot overzicht te zien van 84 pagina’s met bouwtekeningen speciaal voor steigerhouten meubels.

Bonus #3 Doe-het-zelf-winst twv. €37,-

In deze bonus legt Fred je uit hoe je in 36 pagina’s met zelfgemaakte projecten winst kunt maken. Het geeft een goede basis om te starten met een eigen bedrijfje in het maken en verkopen van jouw projecten. Erg interessant als je dit al voor de hobby doet.

Bonus #4 Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen twv. €17,-

Dit product geeft je uitleg over bouwkundige benamingen. De benamingen die hierin voorkomen zijn vooral bedoeld voor de serieuze bouwwerken zoals een aanbouw of nieuwbouw. Zelf vind ik het boekje weinig meerwaarde hebben aangezien je tegenwoordig de bouwkundige termen ook heel simpel kunt Googelen.

Bonus #5 Levenslang toegang

Lidmaatschap

De aanschaf van Freds bouwtekeningen is een éénmalige aanschaf. Na de aanschaf krijg je levenslange toegang tot de bouwtekeningen en bonussen. Dat is mooi meegenomen omdat er maandelijks nieuwe bouwtekeningen worden toegevoegd waar je niks extra’s voor hoeft te betalen. Dit maakt het pakket van grote waarde. Dit is een eenmalige investering waar je levenslang plezier van hebt.

Inloggen Freds bouwtekeningen

Nadat ik betaald heb, zijn de toegangsgegevens verkregen via de e-mail. Ik kan nu inloggen met mijn inloggegevens. Wat me als eerste opvalt is dat het ledengedeelte duidelijk en overzichtelijk is.

Startpagina Freds bouwtekeningen

Ik kan kiezen uit meerdere knoppen. Via de knop ‘bouwtekeningen’ kom ik bij alle bouwtekeningen. Op het eerste gezicht schrik ik ervan hoeveel bouwtekeningen er beschikbaar zijn!

Lijst met bouwtekeningen die je krijgt:

Lijst bouwtekeningen

Omdat er erg veel bouwtekeningen beschikbaar zijn is er ook een handige zoekfunctie, dit scheelt je een hoop zoekwerk naar de juiste bouwtekening.

Voorbeelden van bouwtekening PDF

Hieronder vindt je een bouwtekening van een wasmand ombouw in PDF vorm.

Zoals je kunt zien zijn de bouwtekeningen erg uitgebreid en gedetailleerd, maar wel overzichtelijk. Alle benodigdheden worden aangegeven in een makkelijke lijst. In deze lijst worden ook de afmetingen weergegeven.

Klantervaringen

Inmiddels hebben meer dan 30.000+ mensen de bouwtekeningen van Fred aangeschaft, en zijn er meer dan 100.000+ projecten gemaakt met behulp van deze bouwtekeningen!

Hieronder een aantal voorbeelden en recensies van klanten.

Voorbeeld
Recencies
Voorbeeld

Prijs van het pakket

Het bouwtekeningenpakket kost normaal €94, maar momenteel is er een korting en kost het bouwtekening pakket maar €67. Dit lijkt mij een keurig bedrag, dat is nog minder dan €0,067 per bouwtekening! Fred claimt dat klusexperts hem vertelde dat hij makkelijk €497 voor het bouwtekeningenpakket kon vragen.

Ben je niet tevreden met het product? Dan is er een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Conclusie

Freds bouwtekeningen

Freds bouwtekeningen is een mooi pakket met veel bouwtekeningen, zowel voor de professional als de beginner. Hoe leuk is het als je straks kunt zeggen, ja dat heb ik gemaakt!

Dit is een betrouwbaar product, vele mensen gingen je voor en hebben de bouwtekeningen aangeschaft. Met als gevolg vele positieve reacties en mooie resultaten.

Wil jij aan de slag met Freds bouwtekeningen? Klink dan HIER!

Plaats een reactie